granule pro psy Nuova Fattoria Supreme Adult

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Nuova Fattoria Supreme Adult 15 kg, 2,5 kg, 4 kg


• krmivo pro psy dospělé s normální a vyšší zátěží • italská receptura • vepřové  •...

Více informací


302 Kč s DPH

Dodání k Vám: do 2 pracovních dnů u Vás

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 113 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 2 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA
krmivo pro dospělé psy v normální nebo zvýšené aktivitě s příchutí vepřové 

Výhody krmiva

vysoká metabolická energie
vysoká stravitelnost (90%)
extrémní chutnost
snižuje nebezpečí vzniku torze žaludku - v trávicím traktu dále nebobtná
velmi vhodné i pro psy s trávícími problémy a průjmy
unikátní výrobní technologie - na extrudovanou granuli jsou za pokojové teploty nanášeny masové moučky ze svaloviny (vepřové) a vepřový tuk
respektuje výživu psa jako masožravce
všechny použité suroviny jsou v potravinářské kvalitě
výjimečný poměr kvality a ceny

Popis krmiva

Italské vysoce kvalitní krmivo pro psy. Krmivo Nuova Fattoria je vyráběno odlišným způsobem výroby, tj. na extrudovanou kukuřičnorýžovou kuličku se za pokojové teploty nanáší masové moučky z čisté svaloviny a živočišný tuk. To zajišťuje vysokou metabolickou energii a vysokou stravitelnost (90%). Krmivo neobsahuje žádné rostlinné oleje a respektuje psa jako masožravce. Krmivo minimalizuje nebezpečí torze žaludku zejména proto, že v trávicím traktu dále nebobtná.

Reference - krmivo Nuova Fattoria doporučuje psycholog psů Rudolf Desenský - praktik v oboru psychologie psů, behaviorismu a poruch chování se specializací na výuku lidí v převýchově psů.

Složení krmiva

Extrudovaná kukuřice, škvarková moučka, moučka z vepřového masa, živočišný tuk (sádlo), kukuřičný lepek, karob, hydrogenfosforečnan vápenatý, chlorid sodný, kukuřičná lepková moučka, uhličitan hořečnatý, komplex minerálů.

Analýza krmiva

hrubý protein 28%, hrubý tuk 22%, hrubá vláknina 4%, hrubý popel 9%, vápník 2,5 %, fosfor 1 %, ME 4 650 Kcal/kg Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: 3a672 vitamín A 10.000 m.j./kg, vitamín D3 1 000 m.j./kg, 3a7000vitamín E (rac-alfa-tocoferil acetát) 100 mg, 3a711 vitamín K3 2,25mg, 3aE21 vitamín B1 2,13mg, 3a831 vitamín B6/ pyridoxin chlorhydrát 2,37mg, vitamín B12 0,03mg, 3a315 niacinamid 37,38mg, 3a841 kalcium-D-panthotenát 9,72mg, 3a880 biotin 0,18mg, 3a316 kyselina listová 0,96mg, 3a300 vitamin C (kyselina L-askorbová) 17,82mg. Železo (jako 3b101 – 186,93mg/kg) 90mg/kg, mangan (jako 3b502 – 49,86mg/kg) 39mg/kg, měď (jako 3b405 – 12mg/kg) 3mg/kg, zinek (jako 3b603 – 148,92mg/kg) 120mg/kg, jód (jako 3b201 1,02mg/kg) 0,78mg/kg, selen (jako 3b801 0,33mg/kg) 0,16mg/kg. Antioxidanty, pojiva: 1g568 Clinoptilolit sedimentárního původu 3,240mg.

Doporučení

Nepřekrmujte, pes musí mít k dispozici čerstvou vodu, nezatěžujte psa fyzicky dvě hodiny po krmení. Při přechodu na krmivo dávkujte tři dny poloviční dávku krmiva nového doplněnou krmivem původním nebo přecházejte během několika dnů postupně. Skladovat na nepropustné podložce v suchu a při pokojové teplotě. Datum doporučené spotřeby viz obal.

POZOR na pamlsky! Není nic horšího, než krmit hypoalergenními „čistými“ granulemi o vysoké nutriční hodnotě a odměňovat pamlsky, kde k tomu, aby vypadaly jako kuřecí, je třeba 7 barviv, k tomu, aby vydržely po dobu trvanlivosti jsou třeba nejméně 3 konzervanty a k tomu, aby pes vnímal jako chuťově atraktivní hmotu sestávající se z krmné mouky smíchané se čtyřmi druhy masa, je nutné vydatné chemické zchutnění a navonění, popřípadě vysoký obsah soli.

Dávejte si pozor na původ a složení pamlsků na trhu. Je zaplaven sušenými masíčky z Asie a jistě víte, o co může jít. Na obalu takových produktů obvykle nenaleznete výrobce, jen dodavatele. Jakmile má pamlsek nebo krmivo více než 10% vlhkosti, vyžaduje chemickou konzervaci (řada pamlsků se v současné době vyrábí tzv. měkkých). Před přítomností chemie Vás tedy může varovat již tento údaj. Druhým varováním pak je výraz „Doplňkové látky povolené v EU“ (takováto deklarace je v rozporu se Zákonem o krmivech, neboť konzervanty musí být taxativně uvedeny). Tento výraz skrývá konzervanty a prakticky jistě se jedná o ty, které jsou potenciálními kancerogeny.

Doporučujeme 100% přírodní a hypoalergenní pamlsky Jerky ZiwiPeak, Feelwell's a Crunchy Bites, které najdete v sekci "pamlsky".

Dávkování krmiva

Zkušenosti chovatelů

Francouzský buldoček George, Iva Sedlářová

George trpěl potravní alergií. Zdravotní stav se zhoršoval, měl dost velký průjem spojený se zvracením, přestal cokoliv přijímat. Ani léky mu nepomáhaly, tak jsme denně jezdili na injekce proti průjmu, zvracení, měl nasazená antibiotika. Začalo to tím, že si začal okusovat tlapky až do krve a kolem čumáku se mu objevily červené skrvny, které si poté začal dřít, až mu začaly hnisat. Nakonec mu zjistili i vyšší jaterní testy, ale bylo mi řečeno, že je to asi léky. Při léčbě se mu zdravotní stav zlepšil a byl asi týden v pořádku. Poté se problémy začaly vracet. Měl velmi silný průjem a byl oslabený, nechtěl přijímat potravu a třásl se. Chtěla jsem se vyhnout dalším denním návštěvám u veterináře, dalším lékům a injekcím, jednak je to velmi nákladné a hlavně pro pejska dost stresující. Chtěla bych Vám moc poděkovat za skvělé doporučení "křupinek" Nuova Fattoria Stone Crick, která Georgimu velice pomohla. Jeho zdravotní stav se během krátké doby výrazně zlepšil, znovu začal přibírat a konečně začal pravidelně žrát. Mohla bych i říct, že je nyní již naprosto v pořádku a navíc mu křupinky neuvěřitelně chutnají. Žádné granule s takovou chutí nesnědl a dokonce se vrací i k prázdné misce, která je dokonale vylízaná. :-) Jiné granule mu chutnaly max.4dny a pak raději hladověl a to i více jak 2 dny a čekal alespoň na rýži s játry. Ted´je 12dnů pouze na křupinkách a já ho nemusím ničím dokrmovat a také doufám, že mu to vydrží. I když je to buldoček (kteří jsou velice nenasytní), tak je George v jídle hodně vybíravý a myslím si, že křupinky mu zcela vyhovují. Dokonce již nemá žádné střevní problémy, které se alespoň jednou týdně objevily a to i před onemocněním. >Pro Georgeho je to velká změna a já již nemusím hlídat, zda je miska prázdná nebo plná, tak jak to bylo dřív. Mám velikou radost, když ho vidím, s jakou chutí se na křupinky přímo vrhne. :-) Křupinky dostává i další buldoček Julliet, kterou mají rodiče. Sestra má 2 boxerky a ty se jich rovněž nemůžou nabažit.

 

Stafordšírský Bulterier, Marie Šerá, chs. Homars Czech

Dobrý den, ráda bych se podělila s mými zkušenostmi s krmivem NOUVA FATTORIA. Mám téměř 3letou fenu plemene Stafordšírský Bulterier. Tato fenka, ač je to u tohoto plemene nevídané, je nežravá. Ačkoli má hodně pohybu, snědla si jen vždy hrstičku granulí na hlad a víc se jich nedotkla. Zkoušeli jsme P**P**n, E*******, A**** a spoustu dalších značek ať už prémiových nebo superprémiových.. přidávat konzervy, a podobně.. Lezly z ní žebra. Svaly sice měla, opravdu hodně běhá. Na výstavách na nás koukali, že jí nedáme najíst.. Nikdo nemohl pochopit, že ona prostě nežere.. Bylo mi z toho na nic.. Teď necelý měsíc žere NUOVA FATTORIA Stone Crick Plus a naše milá Dairinka přibrala o 3cm na obojku. Mám ohromnou radost :) Všem toto krmivo doporučuji!! S pozdravem Marie Šerá chs. Homars Czech

Border collie Rocky, Jaromír Chmelík http://borderrocky.blog.cz/

Rockyho jsem začal krmit na 13 měsícich granulema značky Nuova Fattorria a byl jsem mile překvapen jak granule Rockymu chutnají . Také jsem zaznamenal , že pes méně líná a nechodí tak často na záchod. Stolici má pevnou a co je důležité , že při jeho zátěži je stále ve formě a miska je vždy prázdná.

 

Německý ovčák, Igor Haluza

Moje fena NO vyzkoušela za svůj 7letý život mnoho krmiv (i finančně náročnějších), ale Stone Crick je první krmivo, které přijímá s chutí, která mne nepřestává fascinovat. Vyzkoušel jsem skutečně řadu značek, i těch nejdražších, ale NO stále dělala drahoty. Teprve s krmivem Stone Crick se to změnilo. I když jsem ji dosud musel doslova "přemlouvat", po těchto granulích teď spíš začínám uvažovat, že jí snížím krmnou dávku. :-) Mimochodem, těmito granulemi krmím i svého druhého psa, křížence. Jsem moc rád, že tyto granule dovážíte. Moji psi jsou pro mě ten nejlepší důkaz. Všude vás doporučuji. Děkuji. Přeji mnoho úspěchů a jsem s pozdravem. Igor Haluza

 

Jack russel teriér, Michal Stalmach

Jakožto majitel velice vybíravého pejska jsem velmi dlouho hledal krmivo, které by můj domácí mazel s chutí spořádal. Řešením se nakonec staly granule Nuova Fatoria Stone Crick. Nejenže pejskovi chutnají, ale dokonce se na ně těší! Navíc skončil dlouhodobý problém s nadměrným línáním.

 

Sibiřský husky, Milan Švec

Dobrý den, krmivo Nuova Fattoria Stone Crick mě velmi mile překvapilo. Nikdy předtím můj pes Syd nejedl granule přímo přede mnou, vždycky počkal, až odejdu a pak se do nich teprve pustil. Ale když jsem mu nasypal tyto granule, tak to nevydržel a okamžitě před mýma očima vyjedl plnou misku. Může se po nich utlouct, je moc fajn vidět, že mu opravdu chutná. Když jsem četl o tom, jak je toto krmivo pro psy extrémně chutné, tak jsem tomu moc nevěřil, ale teď už jsem se přesvědčil, že to tak opravdu je. Navíc je za velmi příjemnou cenu, která je v této třídě málo obvyklá. Ještě občas přikoupím granule od firmy FirstMate - většinou s rybím masem, které jsou bohaté na Omega 3 mastné kyseliny a také na kloubní výživu, a tato dvě krmiva prostřídávám. Myslím, že je to ideální kombinace. Můj Syd má teprve jeden rok, ale už teď je často zapřahán a je sportovně aktivní. Díky těmto krmivům má opravdu hodně energie a zlepšila se jeho síla i výdrž. Proto je doporučuji i chovatelům, kteří své psy využívají ke sportovním aktivitám. A nakonec bych moc rád poděkoval za velmi vstřícné jednání při vyřizování objednávek ve vašem obchodě. S pozdravem Milan Švec, Rotava

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM