Hovězí a čistá svalovina v plechu 800 g

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Hovězí a čistá svalovina v plechu 800 g 


konzerva pro psy • mleté hovězí s čistou svalovinou • ručně plněno • 100% podíl živočišných bílkovin • neobsahuje umělé...

Více informací


87 Kč s DPH

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 8 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 0 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA

Vysoce kvalitní ručně plněné konzervy pro psy se 100% podílem živočišných bílkovin. Konzervy neobsahují vedlejší produkty, obiloviny ani sóju, barviva, dochucovadla ani konzervanty! Jsou extrémně chutné a vyznačují se vysokou stravitelností.

Konzervy jsou vhodné pro štěňata, dospělé psy i seniory. . Samozřejmostí je maso v potravinářské kvalitě a čistotě. Vyznačují se vynikajícími nutričními a dietními hodnotami, vysoký obsah hořčíku podporuje správnou funkci svalů a nervů, sodík a vápník se příznivě podílí na zpevňování kostí. 

NEOBSAHUJÍ žádné obiloviny, vedlejší produkty (odpady z výroby), chem. konzervanty, dochucovadla, barviva. Pro dlouhodobou čerstvost poslouží znovu uzavíratelné víčko. 

Složení:

Mleté hovězí s čistou svalovinou. 100% podíl živočišných bílkovin,

Průměrné jakostní znaky v 1 kg: Konzerva obsahuje vysoké množství přirozených vitamínů (A, E, D), aminokyselin (lysin, methionin, cystin) a minerálů.

bílkoviny  130g
tuky 60g
vláknina 5g
popeloviny 25g
vlhkost 75%

Doporučené krmné dávky:
  5 kg 200 g  
10 kg 400 g
20 kg 600 g
30 kg 800 g

Podává se při pokojové teplotě. Udržujte otevřenou konzervu v chladu a uzavřenou červeným znovu uzavíratelným v&´čkem. Konzervy doporučujeme kombinovat s kvalitními granulemi, ideální také jako doplněk po operacích, v rekonvalescenci, při problémech s ledvinami a močovými cestami - konzervy díky vysoké vlhkosti dodají pejskovi hodně tekutin, což podpoří správnou funkci ledvin.

 

 

 

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM