TOPSTEIN FARM FRESH LAMB & RABBIT ADULT LARGE BREED

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Farm Fresh Lamb & Rabbit Adult Large Breed 15 kg, 2 kg, 5 kg


Krmivo pro dospělé psy velkých a obřích plemen • jehněčí + králičí + brambory • BEZ OBILOVIN • vhodné pro...

Více informací

Sleva!
333 Kč s DPH

373 Kč s DPH

Dodání k Vám: do 2 pracovních dnů

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 199 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 4 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA
Kompletní krmivo pro dospělé psy velkých a obřích plemen
holistické - vyrobeno z produktů v potravinářské čistotě a kvalitě
podpora kloubního systému (výstavba, hydratace, protizánětlivý vliv)
pomáhá udržovat zdravou kůži a srst díky omega3 a omega6 mastným kyselinám
brusinky - silný přírodní antioxidant
alfalfa - vojtěšková moučka
neobsahuje kukuřici, pšenici, sóju

Popis krmiva

Nutričně vyvážené krmivo pro velká a obří plemena psů s optim&´lním zdrojem živočišných bílkovin pocházejících z jehněčího a králíka poskytuje vašim miláčkům zdroje kvalitní dietní bílkoviny. Krmivo je vyráběno nejmodernější technologií za použití systemu vacuum coating, který zabezpečuje rozptýlen9 tuků, vitamínů a minerálních látek stejnoměrně v celém průřezu granulky. Díky tomu nedochází k rychlé oxidaci tuků a tím je garantována i delší doba trvanlivosti krmiva.

Králičí maso považujeme za lehce stravitelné, s nízkým obsahem tuku,je bohaté na draslík, fosfor, síru, hořčík a zinek. Jehněčí je aktuálně a nejžádanějším zdrojem živočišné bílkoviny v superpremiových a ultrapremiových krmivech vůbec. Oba zdroje bílkoviny se ideálně doplňují. Sladké brambory a hrášek jako opimální zdroj vlákniny, na podporu trávení vašeho miláčka. Zároveň mají funkci nepostradatelného zdroje vitaminů, mineralů a stopových prvků. Vojtěšková moučka alfalfa obsahuje antioxidanty, vitamíny, minerály, aminokyseliny, aktivní enzymy, bioflavonoidy, chlorofyl i jiné fytonutrienty, které jsou potřebné pro optimální buněčný metabolismus, regeneraci a ochranu. Lněný olej a lososový olej jako zdroj mastných nenasycených kyselim Omega 3 má pozitivní účinky i na kardiovaskulární systém. Extrakt z juky pak eliminuje zápach, což obzvláště ocení majitelé větších a velkých plemen, kteří sdílejí se svými miláčky společné prostory. Krmivo je obohaceno o glukosamin a chondroitin pro zdravý růst kostí a správnou funkci kloubů. Brusinky jako koncentrovaný zdroj vitamínů a minerálních látek jsou pak už jako třešnička na dortu vyváženého hypoalergenního krmení pro vašeho miláčka.

Složení krmiva

Sladké brambory (35%), jehně (20%), hrachový škrob, drůbeží tuk, králík (10%), vojtěška, rajčata, mrkev, cukrová řepa, vejce, lněné semínko, vitamíny a minerální látky, lososový olej, brusinky, inulin, juka, glukosamin, chondroitin, taurin, M.O.S. methionin, lysin, L-carnitin.

Analýza krmiva

Hrubý protein 22.0%, Hrubý tuk 13.0%, Hrubá vláknina 3.5%, Hrubý popel 9.0%, Vápník 1.8%, Fosfor 1.0%

Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky:

Měď (síran měďnatý pentahydrát 10.0 mg, Měď (chelát mědi) 5.0 mg, Zinek (síran zinečnatý monohydrát) 100.0 mg, Zinek (chelát zinku) 50.0 mg, Železo (síran železnatý monohydrát) 70.0 mg, Železo (chelát železa) 35.0 mg, Mangan (oxid manganatý) 50.0 mg, Mangan (chelát manganu) 25.0 mg, Jód (jodičnan vápenatý) 2.0 mg, Selen (seleničitan sodný) 0.1, Vitamin A (alfa-retinyl acetát) 20000 IU / IE, Vitamin D3 (cholecalciferol) 1800 IU / IE, Vitamin E (all-rac alpha-tocopherylacetat) 500 IU / IE

 

Doporučené dávkování

doporučené dávkování pro dospělé psy s normální aktivitou najdete v tabulce uvedené na obalu. Správnou krmnou dávku nejlépe určíte pravidelným kontrolováním hmotnosti psa. Krmivo podávejte v suchém stavu. Pes by měl mít k dispozici čerstvou pitnou vodu.

Nepřekrmujte, pes musí mít k dispozici čerstvou vodu, nezatěžujte psa fyzicky dvě hodiny po krmení. Při přechodu na krmivo dávkujte tři dny poloviční dávku krmiva nového doplněnou krmivem původním nebo přecházejte během několika dnů postupně.

Datum minimální trvanlivosti, číslo šarže a registrační číslo najdete na zadní straně obalu. Skladujte v suchu a chladu.

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM