Topstein Farm Fresh Poultry Active/Puppy

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Farm Fresh Chicken and Turkey Active/Puppy  15 kg, 2 kg


Krmivo pro psy v zátěži, březí a kojící feny, štěňata velkých plemen • kuře + krůta + kachna + brambory • BEZ OBILOVIN •...

Více informací


307 Kč s DPH

Dodání k Vám: do 2 pracovních dnů

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 184 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 4 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA
Krmivo pro mladé aktivní psy, psy v zátěži, březí, kojící feny a štěňata velkých plemen.
holistické - vyrobeno z produktů v potravinářské čistotě a kvalitě
podpora kloubního systému (výstavba, hydratace, protizánětlivý vliv)
pomáhá udržovat zdravou kůži a srst díky omega3 a omega6 mastným kyselinám
brusinky - silný přírodní antioxidant
alfalfa - vojtěšková moučka
neobsahuje kukuřici, pšenici, sóju

Popis krmiva

Nutričně vyvážen&´ krmivo s optimálním zdrojem živočišných bílkovin pocházejících z kuřete, kachny a krůty poskytuje vašim miláčkům holistickou pestrost.

Sladké brambory a hrášek jako opimální zdroj vlákniny, na podporu trávení vašeho miláčka. Zároveň mají funkci nepostradatelného zdroje vitaminů, mineralů a stopových prvků. Vojtěšková moučka alfalfa obsahuje antioxidanty, vitamíny, miner&´ly, aminokyseliny, aktivní enzymy, bioflavonoidy, chlorofyl i jiné fytonutrienty, které jsou potřebné pro optimální buněčný metabolismus, regeneraci a ochranu. Lněný olej a lososový olej jako zdroj mastných nenasycených kyselim Omega 3 má pozitivní účinky i na kardiovaskulární systém. Extrakt z juky pak eliminuje zápach, což obzvláště ocení majitelé, kteří sdílejí se svými miláčky společné prostory. Brusinky jako koncentrovaný zdroj vitamínů a minerálních látek jsou pak už jako třešnička na dortu vyváženého hypoalergenního krmení pro vašeho miláčka.

Složení krmiva

Sladké brambory, kuře, hrachový škrob, drůbeží tuk, krůta, kachna, vojtěška, rajčata, mrkev, cukrová řepa, vejce, lněné semínko, vitamíny a minerální látky, lososový olej, brusinky, inulin, juka, glukosamin, chondroitin, taurin, M.o.s, methionin, lysin, L-carnitin.

Analýza krmiva

Hrubý protein 25.5%, Hrubý tuk 16.0%, Hrubá vláknina 3.5%, Hrubý popel 7.5%, Vápník 1.6%, Fosfor 1.0%

Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky: Měď (síran měďnatý pentahydrát 10.0 mg, Měď (chelát mědi) 5.0 mg, Zinek (síran zinečnatý monohydrát) 100.0 mg, Zinek (chelát zinku) 50.0 mg, Železo (síran železnatý monohydrát) 70.0 mg, Železo (chelát železa) 35.0 mg, Mangan (oxid manganatý) 50.0 mg, Mangan (chelát manganu) 25.0 mg, Jód (jodičnan vápenatý) 2.0 mg, Selen (seleničitan sodný) 0.1 mg, Vitamin A (alfa-retinyl acetát) 20000 IU / IE, Vitamin D3 (cholecalciferol) 1800 IU / IE, Vitamin E (all-rac alpha-tocopherylacetat) 500 IU / IE

 

Doporučené dávkování

doporučené dávkování pro dospělé psy s normální aktivitou najdete v tabulce uvedené na obalu. Správnou krmnou dávku nejlépe určíte pravidelným kontrolováním hmotnosti psa. Krmivo podávejte v suchém stavu. Pes by měl mít k dispozici čerstvou pitnou vodu.

Nepřekrmujte, pes musí mít k dispozici čerstvou vodu, nezatěžujte psa fyzicky dvě hodiny po krmení. Při přechodu na krmivo dávkujte tři dny poloviční dávku krmiva nového doplněnou krmivem původním nebo přecházejte během několika dnů postupně.

Datum minimální trvanlivosti, číslo šarže a registrační číslo najdete na zadní straně obalu. Skladujte v suchu a chladu.

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM