granule pro psy Belcando Adult Lamb & Rice

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Belcando Adult Lamb & Rice 


• krmivo pro psy citlivé na potravu, s alergií, problémy s kůží a trávením • německá receptura • jehněčí a...

Více informací

Sleva!
146 Kč s DPH

149 Kč s DPH

Dodání k Vám: Zboží na cestě přesný termín na dotaz

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 290 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 6 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA
Krmivo pro psy citlivé na potravu, s alergií, problémy s kůží a trávením
DOPORUČUJEME pro citlivé psy

Výhody krmiva

pivovarské kvasnice a lněné semínko zajišťují rozvoj zdravé kůže a husté srsti
napomáhá trávení díky chia
podporuje tvorbu kloubní chrupavky
ochrana buněk díky výliskům z jader hroznového vína
výtažek z juky váže metabolické produkty v tlustém střevě a tím omezuje tvorbu nepříjemného zápachu
vysoké množství energie v malém objemu snižuje množství exkrementů a nezatěžuje tak trávicí systém velkými objemy

Popis krmiva

Německé holistické krmivo pro psy. Ve všech recepturách Belcando naleznete široké spektrum přírodních surovin doplněných vitamíny a minerály. Podílem živočišných bílkovin (až 90% bílkovin je v krmivech Belcando původem z masa, což je mnohonásobně vyšší hodnota, než tomu bývá zvykem) v krmivu splňuje Belcando nejpřísnější kritéria pro dlouhodobě bezpečnou výživu psů. Belcando - krmivo s garancí kvality, představuje důraznou podporu perfektní kondice. Pes se tak může cítit skvěle. V neposlední řadě psům znamenitě chutná. Vzhledem k důležitosti výživy v životě psa distribuuje výrobce krmiv firma Bogro svá krmiva Belcando pouze tam, kde má jistotu kompletního odborného poradenství zákazníkům. Všechny suroviny použité pro výrobu krmiv Belcando jsou testovány ve státem akreditovaných laboratořích. Státní zdravotní testy SRN garantují nejvyšší možnou zdravotní bezpečnost. Naprosté odmítání surovin pochybné kvality je zásadní součástí péče firmy Bogro o zdraví Vašeho psa. Nejsou použity žádné chemické konzervanty, barviva, zchutňovadla, sója ani rostlinné proteinové koncentráty, "krmné maso", "krmné obiloviny", geneticky modifikované suroviny, syntetické antioxidanty - tuky v krmivu jsou chráněny vitamínem E a rozmarýnem.

Složení krmiva

rýže (40 %); čerstvé jehněčí maso - játra, plíce (30 %); sušené drůbeží bílkoviny (12,5 %); jehněčí bílkoviny (10%), loupaný oves; drůbeží tuk; výlisky z jader hroznového vína; pivovarské kvasnice; semena chia (1,5 %); moučka z loupaného ovsa; lněné semínko; hydrolyzovaná drůbeží játra; chlorid sodný; chlorid draselný; byliny (celkem 0,2 %: kopřivové listy, kořen hořce, zeměžluč, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, ostružiny); juka

Jaké jsou zdroje bílkovin?

75 % živočišné bílkoviny (40 % z jehněčího, 35 % z drůbeže)
25 % rostlinn&´ bílkoviny

Analýza krmiva

bílkoviny 23 %; tuk 12,5 %; popeloviny 6,5 %; vláknina 3,2 %; vlhkost 10 %; vápník 1,4 %; fosfor 0,9 %; sodík 0,3 % vitamín A 13 000 MJ; vitamín D3 1 300 MJ; vitam&´n E 130 mg; měď (jako pentahydrát síranu měďnatého) 17 mg; železo (jako síran železnatý) 200 mg; mangan (jako oxid manganatý) 40 mg; zinek (jako oxid zinečnatý) 170 mg; jód (jako jodid draselný) 2 mg; selen (jako seleničitan sodný) 0,3 mg; lecitin 2 800 mg; přírodn&´ výtažky s vysokým obsahem vitamínu E 50 mg

Doporučení

Nepřekrmujte, pes musí mít k dispozici čerstvou vodu, nezatěžujte psa fyzicky dvě hodiny po krmení. Při přechodu na krmivo dávkujte tři dny poloviční dávku krmiva nového doplněnou krmivem původním nebo přecházejte během několika dnů postupně. Skladovat na nepropustné podložce v suchu a při pokojové teplotě. Datum doporučené spotřeby viz obal.

POZOR na pamlsky! Není nic horšího, než krmit hypoalergenními „čistými“ granulemi o vysoké nutriční hodnotě a odměňovat pamlsky, kde k tomu, aby vypadaly jako kuřecí, je třeba 7 barviv, k tomu, aby vydržely po dobu trvanlivosti jsou třeba nejméně 3 konzervanty a k tomu, aby pes vnímal jako chuťově atraktivní hmotu sestávající se z krmné mouky smíchané se čtyřmi druhy masa, je nutné vydatné chemické zchutnění a navonění, popřípadě vysoký obsah soli.

Dávejte si pozor na původ a složení pamlsků na trhu. Je zaplaven sušenými masíčky z Asie a jistě víte, o co může jít. Na obalu takových produktů obvykle nenaleznete výrobce, jen dodavatele. Jakmile má pamlsek nebo krmivo více než 10% vlhkosti, vyžaduje chemickou konzervaci (řada pamlsků se v současné době vyrábí tzv. měkkých). Před přítomností chemie Vás tedy může varovat již tento údaj. Druhým varováním pak je výraz „Doplňkové látky povolené v EU“ (takováto deklarace je v rozporu se Zákonem o krmivech, neboť konzervanty musí b&´t taxativně uvedeny). Tento výraz skrývá konzervanty a prakticky jistě se jedná o ty, které jsou potenciálními kancerogeny.

Doporučujeme 100% př&´rodní a hypoalergenní pamlsky Jerky ZiwiPeak, Feelwell's a Crunchy Bites, které najdete v sekci "pamlsky".

Dávkování krmiva

´

´

´

´acute;

´

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM