Farm Fresh Lamb and Peas

Eshop www.dogdog.cz nabízí kvalitní krmivo pro psy, granule vybraná TOP DRY FOOD, veterinárně kontrolovaná krmiva!
Ultraprémiové granule Firstmate Holistické granule Fromm Family Superprémiové granule Regal Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové krmivo Belcando Holistické granule Canidae Holistické krmivo Dog Lovers Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Cenově dostupné prémiové krmivo Bewi dog všichni výrobci
<< Návrat na předchozí stránku

Farm Fresh Lamb and Peas 15 kg, 5 kg


Krmivo pro dospělé psy všech plemen • jehněčí s hráškem a brambory • BEZ OBILOVIN • vhodné pro citlivé psy

Více informací

Sleva!
227 Kč s DPH

257 Kč s DPH

Dodání k Vám: do 2 pracovních dnů

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 185 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 4 Kč. Vaše věrnostní body.




Potřebujete poradit? Nejste si jisti s výběrem? Využijte naší služby "Krmivo na míru"

PŘI NÁKUPU nad 700Kč DÁREK ZDARMA
PŘI NÁKUPU nad 1200Kč: DOPRAVA + DÁREK ZDARMA
Krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen
Sensitive - jednoduché a účinné složení nejen pro citlivé psy
Jehně jako jediný zdroj živočišných bílkovin
L karnitin podporuje spalování tuků a funkčnost metabolismu.
neobsahuje rostlinný olej
neobsahuje kukuřici, pšenici, sóju

Popis krmiva

Krmivo za velmi výhodnou cenu. Vhodné nejen pro dospělé psy všech plemen s normální aktivitou, ale i pro citlivé psy.Krmivo je vyráběno nejmodernější technologií za použití systemu vacuum coating, který zabezpečuje rozptýlen&´ tuků, vitamínů a minerálních látek stejnoměrně v celém průřezu granulky. Díky tomu nedochází k rychlé oxidaci tuků a tím je garantována i delší doba trvanlivosti krmiva.

Anglické jehněčí jako jediný zdroj živočišných bílkovin. Brambory a hrášek jsou vynikajícím zdrojem uhlohydrátů, ale i vitaminů mineralů a stopových prvků. L karnitin podporuje spalování tuků a funkčnost metabolismu. Pivovarské kvasnice působí snížení nadměrného vylučování vody do střevního obsahu při infekčních průjmech. Svým dalším působením podporují aktivitu trávicích enzymů (např. maltázy, laktázy, sacharidázy) a zmírňují tak průběh průjmů. Mohou také stimulovat uvolňování insulinu při diabetu. Jsou bohatým zdrojem vitamínu B

Složení krmiva

Hrášek, jehněčí moučka (23%), brambory, drůbeží tuk, řepné řízky, pivovarské kvasnice, L-carnitin, taurin .

Analýza krmiva

Hrubý protein 25.0%, Hrubý tuk 15.0%, Hrubá vláknina 4.1%, Hrubý popel 8.4%, Vápník 2.0%, Fosfor 1.1%

Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin A (alfa-retinyl acetate) 20000 IU / IE, Vitamin D3 (cholecalciferol) 2000 IU / IE, Vitamin E (all-rac alpha-tocopherylacetat 60 IU / IE, Vitamin C (ascorbyl phosphate) 20 mg, Měď (síran měďnatý pentahydrát) 5.0 mg, Zinek (síran zinečnatý monohydrát) 65.0 mg, Železo (síran železnatý monohydrát) 50.0 mg, Mangan (oxid manganatý) 35.0 mg, Jód (jodičnan vápenatý) 1.5 mg

Doporučené dávkování

doporučené dávkování pro dospělé psy s normální aktivitou najdete v tabulce uvedené na obalu. Správnou krmnou dávku nejlépe určíte pravidelným kontrolováním hmotnosti psa. Krmivo podávejte v suchém stavu. Pes by měl mít k dispozici čerstvou pitnou vodu.

Nepřekrmujte, pes musí mít k dispozici čerstvou vodu, nezatěžujte psa fyzicky dvě hodiny po krmení. Při přechodu na krmivo dávkujte tři dny poloviční dávku krmiva nového doplněnou krmivem původním nebo přecházejte během několika dnů postupně.

Datum minimální trvanlivosti, číslo šarže a registrační číslo najdete na zadní straně obalu. Skladujte v suchu a chladu.

Psycholog psu

NOVINKY EMAILEM